Vsebina košarice
0,00 €

EM-1®+ melasa

Na zalogi

Komplet za domačo aktivacijo EM-1®.

EM-1®  je originalni oziroma osnovni proizvod, ki vsebuje originalne EM®  Efektivne Mikroorganizme. Z njimi so narejeni vsi ostali EM® proizvodi ter predstavlja osnovo za domači izdelavo EM pripravkov. Konec 80ih let jih je na Japonskem razvil Dr. Higa in se jih nadgrajuje ter optimizira vse do danes, s čimer se formira osnovo za EM® Tehnologijo. Melasa je osnovno hranilo za začetno aktivacijo.

Pakiranje: komplet 0,5l = 25,00 € ali komplet 1l = 41,00 €

25,00 41,00 

Počisti
Kategorija:

Opis

SESTAVA

EM-1® mešanica originalnih EM efektivnih mikroorganizmov.

Melasa iz sladkornega trsa

Rok uporabe: najmanj 18 mesecev od datuma proizvodnje. Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GSO) in je varen za uporabo, saj lahko pride v stik z kožo, dihali in usti.


UPORABA

Za aktivacijo potrebujete
  • 1 l EM-1®
  • 1 l melase
  • 18 l vode dobre kakovosti (studenčnica, deževnica, postana voda)
  • 20 l posodo

*melaso lahko nadomestite z drugim hranilom za mikroorganizme (med, jabolčni sirup, drugi sladkorji, …)

Postopek

Melaso raztopimo v topli vodi (do 40°C) in dodamo EM-1®. Vse skupaj premešamo. Optimalen proces aktivacije je pri temperaturi 30°C. Za lažje doseganje prave temperature lahko uporabite akvarijski grelec s termostatom. Med aktivacijo se generirajo plini, zato je pomembno, da poskrbimo za odvajanje. Priporočamo uporabo vrelne vehe.

Po 7 ali 14 dneh dobimo aktivirano obliko EM-1® , ki pa jo je potrebno porabiti v 30 dneh. Aktivirana oblika EM-1® naj ima pH pod 4. Če je pH višji, aktivacija ni uspela in neaktiviran produkt je potrebno zavreči na kompost.


EM® TEHNOLOGIJA

Naše okolje so mikroorganizmi, če to hočemo ali nočemo. Čas je, da se naš odnos do mikroorganizmov spremeni in začnemo z njimi sodelovati. Koristni mikroorganizmi nas ščitijo pred škodljivimi in nam pomagajo ohranjati naše okolje zdravo. Zahvaljujoč tehnologiji EM® je uporaba teh metod postala več kot enostavna in dostopna.

EM® je mikrobna združba, ki jo v osnovi sestavljajo različne bakterije iz vrst fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij ter kvasovke. Noben EM® izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ali kemikalij, ki se praviloma uporabljajo pri proizvodnji gnojil, herbicidov in pesticidov. Izdelki so 100% varni in neškodljivi.

EM micronatura izdelki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EM-1®+ melasa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačilo in dostava

Na izbiro imaš 4 različne plačilne metode:
  • plačilo po povzetju paketa (plačaš kurirju DPD dostavne službe),
  • plačilo po predračunu (UPN nalog),
  • plačilo s kreditno kartico  (Mastercard, Visa, American Express),
  • plačilo preko Paypala.
Dostava

Tvoj paket bo pri tebi v roku 1-2 delovnih dni! Če naročilo oddaš do 10. ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudimo, da vsa naročila prejeta po 10. uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Dostava poteka preko DPD dostavne službe. Strošek dostave je 3,90 €, razen pri izdelkih, kjer je označena brezplačna poštnina. Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna ne glede na to, kateri izdelki so naročeni.

Te zanima, kako pride paket do tebe?

Dostava z DPD: Pred dostavo boš prejel/a e-mail in SMS, kjer boš obveščen/a o predvidenem času dostave. Kurir te bo pred dostavo tudi poklical, še posebej, če imaš paket, kjer odkupnino plačaš ob povzetju. V obeh obvestilih boš prejel/a številko paketa, kateremu lahko tudi slediš na www.dpd.si.

V primeru prevzema paketa na Petrolovem bencinskem servisu, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30€dodatek za plačilo odkupa pa 0,85€. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

V posebnih primerih so paketi odposlani tudi preko Pošte Slovenija.

Morda vam bo prav tako všeč…