Vsebina košarice
14,75 €

EM White Apple

Na zalogi

Za čiščenje in razkuževanje v notranjih prostorih.

EM White Apple je poseben tekoči pripravek iz efektivnih mikroorganizmov EM®. Ob nanosu proizvoda EM White Apple na površine, ta zaradi lastne dominantnosti izpodrine ostale (škodljive) mikroorganizme in poveča količino pozitivnih mikroorganizmov. Tako nas lahko ne skrbi več za mikroorganizme, ki bi nam lahko škodili in zato je naše bivanje prijetnejše.

EM White Apple nastane s pomočjo posebne (sekundarne) fermentacije sadja in EM 1®. White apple je angleška zloženka za “belo jabolko”.

Pakiranje: Pakiranje: 1l = 8,30 €, 5l = 24,00 €

8,30 24,00 

Počisti
Kategorija:

Opis

EM White apple uporaba


Ob nanosu proizvoda EM White Apple na površine, ta zaradi lastne dominantnosti izpodrine ostale (škodljive) mikroorganizme in poveča količino pozitivnih mikroorganizmov. Tako nas lahko ne skrbi več za mikroorganizme, ki bi nam lahko škodili in zato je naše bivanje prijetnejše.

Z besedo čisto danes označujemo okolje brez bakterij in drugih mikrobov. Kot čisto si predstavljamo okolje, ki je primerno za bivanje in je zdravju neškodljivo. Kljub našim željam pa vemo, da je imeti sterilno okolje skorajda nemogoče, saj naš svet sestavljajo tudi mikroorganizmi. Vprašanje je samo, ali so ti mikroorganizmi koristni ali škodljivi. Določena razkužila in čistila namreč ne razlikujejo med njimi in uničijo vse po vrsti. Na srečo pa obstaja alternativa – v naše okolje lahko namreč vnesemo izbrane koristne mikroorganizme, tako imenovane Efektivne mikroorganizme ali EM®, ki z nami sobivajo in pozitivno vplivajo na naše okolje in posledično na naše zdravje.

Ob nanosu proizvoda EM White Apple na površine, ta zaradi lastne dominantnosti izpodrine ostale (škodljive) mikroorganizme in poveča količino pozitivnih mikroorganizmov. Tako nas lahko ne skrbi več za mikroorganizme, ki bi nam lahko škodili in zato je naše bivanje prijetnejše.


SESTAVA

Voda, jabolčni koncentrat, mlečnokislinske bakterije, fotosintetske bakterije, kvasovke.
Vsebuje naravne organske kisline in encime, pridobljene s pomočjo fermentacije sadja.

Rok uporabe: najmanj 12 mesecev od datuma proizvodnje. Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GSO) in je varen za uporabo, saj lahko pride v stik z kožo, dihali in usti.


PREDNOSTI

 • Ustvari koristno in pozitivno mikrofloro v našem okolju,
 • Na naravno-biološki način očisti naše okolje in odstrani slabe vonjave.
 • Zmanjša število škodljivih mikroorganizmov in pršic ter preprečuje njihov razvoj.
 • V prostorih se izboljša kakovost zraka – postane bolj svež in čist.
 • Preprečuje nastanek plesni.

UPORABA

OSVEŽEVANJE:

Razpršite proizvod EM White Apple, zmešan z vodo v razmerju 1 : 20 (npr. 50 ml na liter vode).

PRANJE IN ČIŠČENJE:

Redčenje z vodo v razmerju od 1 : 20 do 1 : 100 (na primer 50 ml na 5 l vode). Pokrovček pri embalaži ima 5 ml.


EM® TEHNOLOGIJA

Naše okolje so mikroorganizmi, če to hočemo ali nočemo. Čas je, da se naš odnos do mikroorganizmov spremeni in začenmo z njimi sodelovati. Koristni mikroorganizmi nas ščitijo pred škodljivimi in nam pomagajo ohranjati naše okolje zdravo. Zahvaljujoč tehnologiji EM® je uporaba teh metod postala več kot enostavna in dostopna.

EM® je mikrobna združba, ki jo v osnovi sestavljajo različne bakterije iz vrst fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij ter kvasovke. Noben EM® izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ali kemikalij, ki se praviloma uporabljajo pri proizvodnji gnojil, herbicidov in pesticidov. Izdelki so 100% varni in neškodljivi.

EM micronatura izdelki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EM White Apple”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačilo in dostava

Plačilo

Na izbiro imaš 4 različne plačilne metode:

 • plačilo po povzetju paketa (plačaš ob dostavi),
 • plačilo po predračunu (UPN nalog),
 • plačilo s kreditno kartico  (Mastercard, Visa, American Express),
 • plačilo preko Paypala.
Dostava

Tvoj paket bo pri tebi v roku 1 do 3 delovnih dni! Če naročilo oddaš do 10. ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudimo, da vsa naročila prejeta po 10. uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Dostava poteka preko DPD dostavne službe. Strošek dostave je 3,90 €, razen pri izdelkih, kjer je označena brezplačna poštnina. Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna ne glede na to, kateri izdelki so naročeni.

Te zanima, kako pride paket do tebe?

Dostava z DPD: Pred dostavo boš prejel/a e-mail in SMS, kjer boš obveščen/a o predvidenem času dostave. Kurir te bo pred dostavo tudi poklical, še posebej, če imaš paket, kjer odkupnino plačaš ob povzetju. V obeh obvestilih boš prejel/a številko paketa, kateremu lahko tudi slediš na dpd.si

V posebnih primerih lahko paket dostavi tudi Pošte Slovenija ali GLS.

Strošek obdelave naročila

Za naročila v vrednosti do 20 € zaračunamo strošek obdelave naročila v znesku 0,99 €. Za naročila v vrednosti višje od 20 € pa je strošek obdelave naročila brezplačen.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Diatomea Health & Beauty - Diatomejska zemlja za uživanje in kozmetiko

  DIATOMEA Health & Beauty 125g

  14,75 
  Dodaj v košarico
 • EM Organo Active 1 liter efektivni mikroorganizmi

  EM Organo Active

  7,20 49,00 
  Izberite možnosti
 • EM Terra Active efektivni mikroorganizmi 1 liter

  EM Terra Active

  7,20 49,00 
  Izberite možnosti
 • EM Bokashi posip 2 kg

  7,90 
  Dodaj v košarico