Vsebina košarice
0,00 €
Vrtno orodje Vrt Obilja & Boben - Z ljubeznijo ❤️ do Narave.

Sadilni klin na dolgem držalu

(2 mnenji strank)
Na zalogi

S sadilnim klinom na dolgem držalu hitro naredimo luknje za sadike zelenjave v vzravnani telesni drži, brez prepogibanja k tlom. Sadilni klin je plod raziskovanja in sodelovanja Vrta Obilja in orodij Boben. Nastale luknje so dovolj globoke, da večino sadik zgolj vstavimo v njih, brez potiskanja in dodatnega širjenja lukenj. Z zaobljeno konico brez težav naredimo sadilno luknjo tudi globljo za presajanje sadik pora ali globoko sajenje česna. S sadilnim klinom z potegom tudi enostavno izdelamo dovolj globok sadilni jarek za direktno setev semen.

16,90 

KoličinaPopustCena
210%15,21 
3 +25%12,68 
13,74 
Hitra dostava, 100% garancija zadovoljstva in možnost vračila. nacin placila

Opis

Sadilni klin in njegove posebnosti

Sadilni klin na dolgem držalu Vrt Obilja 400p

Najbolj uporabna orodja so preprosta. Mednje sodi tudi čisto nov sadilni klin. Sadilni klin na dolgem držalu je namenjen hitrejši izdelavi lukenj za sadike zelenjave, v vzravnani telesni drži, brez prepogibanja k tlom.

Sadilni klin je plod raziskovanja in sodelovanja Vrta Obilja in orodij Boben. Skupaj smo oblikovali zgolj zaobljeno konico klina, po navdihu vrtnarja Charlesa Dowdinga. To je pomembna posebnost pri obliki sadilnega klina, saj sadike vedno presajamo v že pripravljena tla in nikakor ne v trda oz. zbita tla, kar nam prepoveduje že zdrava kmečka pamet.

Nikakršne potrebe ni po špičastem vrhu, ki ustvari zgolj zračno luknjo v tleh, katera preprečuje sadiki zelenjave, da razvije svoj koreninski sistem. Luknje, ki jih naredimo s sadilnim klinom so tudi dovolj globoke, da večino sadik zgolj vstavimo v njih, brez potiskanja in dodatnega širjenja lukenj.

Sadilno luknjo z zaobljenim vrhom brez težav naredimo tudi globljo za presajanje sadik pora ali globoko sajenje česna. S sadilnim klinom enostavno izdelamo dovolj globok sadilni jarek za direktno setev semen tako, da z njegovim vrhom potegnemo črto na gredi.

Oblikovana in kvalitetno izdelana v Sloveniji. Orodje je izdelano iz slovenskega jesenovega lesa. Preverite celotno ponudbo orodjih blagovne znamke Vrt Obilja & Boben: Vrtno orodje na dolgem držalu

Sadilni klin na dolgem držaluOdličen oprijem in telesna drža

Telesna drža pri delu na vrtu postaja vedno pomembnejši dejavnik tako pri starejših kakor tudi mlajši vrtnarjih. S sadilnim klinom v vzravnani telesni drži in z iztegnjeno roko izdelamo sadilne jamice oz. luknje za sadike. Oprijem je pri posebnem D ročaju boljši saj držalo objamemo s celotno dlanjo.

Orodje se odlično dopolnjuje z ostalimi orodji Vrt Obilja & Boben naši ponudbi.

Sadilni klin je dovolj trpežen, da bo v uporabi več let, saj je izdelan iz jesenovega lesa. Orodje je skrbno povoskano in izdelano v Sloveniji iz slovenskega lesa.

Garancija vrtnega orodja

Zagotovljena 1-letna garancija na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo. Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

Sadilni klin in tehnične karakteristike

 • Material držala: slovenski jesen, povoskan
 • Material oprijema: plastika
 • Skupna dolžina orodja: 82 cm
 • Skupna teža: 0,6 kg
 • Premer držala: 3,6 cm
Sadilne lunkje za presajanje sadik narejene s sadilnim klinom na dolgem držalu
Sadilne luknje za presajanje sadik narejene s sadilnim klinom na dolgem držalu.

Pošiljanje in dostava na dom

Kako prejmem orodje na svoj vrt?

Orodje je že trdno nasajeno na jesenovo držalo in je takoj pripravljeno za uporabo. Ker je orodje že nasajeno, ga v celoti zapakiramo v posebno kartonasto škatlo z minimalno uporabo plastike in polepimo s papirnatim lepilnim trakom! Pakete pakiramo vsak delovni dan, da ga prejmete čimprej.

Tako zapakirano orodje je varno na poti do končne destinacije, kjer se tudi najbolje počuti. To je na tvojem vrtu, njivi ali kje drugje, kjer lahko zasije v svojem polnem sijaju.


Vrt Obilja in boben vrtno orodje

2 mnenji za Sadilni klin na dolgem držalu

 1. Tadej (preverjena stranka)

  Ta sadilni klin sem imel v mislih že lep čas, sedaj ga končno imam. Sem ga že preiskusil in je točno tako kot sem si predstavljal! Priporočam vsem ki imate kompostno zastirko, za golo preveč zbito zemlljo to pomoje ni, za mehko kompostno zastirko pa vrhunski in tako enostaven pripomoček.

 2. Martina (preverjena stranka)

  Tale sadilni klin ste pa res dobro pogruntali. Bravo! Naročila sem ga takoj, ko sem ga videla in ga tudi takoj uporabila. Od vsega mi je pri vrtnarjenju s sadikami najbolj mučno delat luknje, ampak te s sadilnim klinom so res optimalne, pa še sklanjat se ni treba. Še bolj me pa veseli, da je čisto slovenski izdelek. Navdušena!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačilo in dostava

Plačilo

Na izbiro imaš 4 različne plačilne metode:

 • plačilo po povzetju paketa (plačaš ob dostavi),
 • plačilo po predračunu (UPN nalog),
 • plačilo s kreditno kartico  (Mastercard, Visa, American Express),
 • plačilo preko Paypala.
Dostava

Tvoj paket bo pri tebi v roku 1 do 3 delovnih dni! Če naročilo oddaš do 10. ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudimo, da vsa naročila prejeta po 10. uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Dostava poteka preko GLS dostavne službe. Strošek dostave za knjige in koledar znaša 2,90 €, za ostale izdelke iz spletne trgovine (vrtno orodje) pa 4,90 €, razen pri izdelkih, kjer je označena brezplačna poštnina. Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna ne glede na to, kateri izdelki so naročeni.

Te zanima, kako pride paket do tebe?

Dostava z GLS: Pred dostavo boš prejel/a e-mail in SMS, kjer boš obveščen/a o predvidenem času dostave. Kurir te bo pred dostavo tudi poklical, še posebej, če imaš paket, kjer odkupnino plačaš ob povzetju. V obeh obvestilih boš prejel/a številko paketa, kateremu lahko tudi slediš na gls-group.com.

Morda vam bo prav tako všeč…