Vsebina košarice
0,00 €
Vrtnarski video tečaji Vrta Obilja v sodelovanju z Kmetijo Vegerila

Tečaj Tržno vrtnarjenje

Na zalogi

Delavnica tržnega vrtnarjenja poteka vsako leto na kmetiji Vegerila v Lescah na Gorenjskem pod mentorstvom Tilna Praprotnika. Skozi 4. urno predavanje s praktičnim in teoretičnim delom naslovi vse z željo po pridelavi zelenjave za prodajo.

Tilen Praprotnik je z “eno nogo” arheolog z drugo pa kmet. In to kmet brez traktorja, ki je iz 60 m2 družinskega vrta prešel na 0,65 ha površine, kjer goji 60 različnih vrst rastlin, ki jih trži restavracijam in izbranim strankam preko tedenskih zelenjavnih zabojčkov (CSA). Trenutno je v postopku pridobivanja ekološkega certifikata, čeprav njegov način dela že od začetka temelji na sonaravnih principih.

39,90 

29,95 
Na voljo takoj in doživljenjsko, 100% garancija zadovoljstva in možnost vračila. nacin placila
Kategorija: Oznaka:

Opis

Tečaj tržno vrtnarjenje poteka na kmetiji Vegerila v Lescah na Gorenjskem pod mentorstvom Tilna Praprotnika. Naslavlja vse z željo po pridelavi zelenjave za prodajo. Tilen Praprotnik je z “eno nogo” arheolog z drugo pa kmet. In to kmet brez traktorja, ki je iz 60 m2 družinskega vrta prešel na 0,65 ha površine, kjer goji 60 različnih vrst rastlin, ki jih trži restavracijam in izbranim strankam preko tedenskih zelenjavnih zabojčkov (CSA). Ima ekološki certifikat, čeprav njegov način dela že od začetka temelji na sonaravnih principih.

Kaj zajema Tečaj tržno vrtnarjenje?

Tečaj tržnega vrtnarjenja zajema praktični del delavnice na terenu, ki traja 147 minut in teoretični del v obliki predavanja, ki traja 87 minut.  Predavanje je v Slovenščini. Delavnica je bila posneta 20. 6. 2020.

Kako dostopam do videa?

Po zaključenem nakupu in prejetem plačilu prejmeš na e-mail povezavo do tečaja na platformi Postani Vrtnar.

Ali je tečaj primeren za popolne začetnike vrtnarjenja?

Seveda, tečaj je zasnovana tako, da na preprost način predstavi vse, kar rabite vedeti za uspešno pridelavo zelenjave za prodajo, tudi če še niste nikoli vrtnarili ali prodajali zelenjave.

Tečaj Tržnega vrtnarjenja 20. 6. 2020

  • Založba in izdaja: Zavod Obilje
  • Mentorja: Tilen Praprotnik, Kmetija Vegerila
  • Kamera: Robert Špiler, Tjaša Štruc, G-production
  • Montaža: G-production
  • Datum snemanja: 20. 6. 2020
  • Datum izdaje: 30. 12. 2020

Vse pravice pridržane. © Zavod Obilje 2020. Kopiranje in javno predvajanje ni dovoljeno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Tržno vrtnarjenje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačilo in dostava

Plačilo

Na izbiro imaš 4 različne plačilne metode:

  • plačilo po povzetju paketa (plačaš ob dostavi),
  • plačilo po predračunu (UPN nalog),
  • plačilo s kreditno kartico  (Mastercard, Visa, American Express),
  • plačilo preko Paypala.
Dostava

Tvoj paket bo pri tebi v roku 1 do 3 delovnih dni! Če naročilo oddaš do 10. ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudimo, da vsa naročila prejeta po 10. uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Dostava poteka preko GLS dostavne službe. Strošek dostave za knjige in koledar znaša 2,90 €, za ostale izdelke iz spletne trgovine (vrtno orodje) pa 4,90 €, razen pri izdelkih, kjer je označena brezplačna poštnina. Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna ne glede na to, kateri izdelki so naročeni.

Te zanima, kako pride paket do tebe?

Dostava z GLS: Pred dostavo boš prejel/a e-mail in SMS, kjer boš obveščen/a o predvidenem času dostave. Kurir te bo pred dostavo tudi poklical, še posebej, če imaš paket, kjer odkupnino plačaš ob povzetju. V obeh obvestilih boš prejel/a številko paketa, kateremu lahko tudi slediš na gls-group.com.