Vsebina košarice
0,00 €

Nihajna motika oblikovana in izdelana v Sloveniji

Nihajna motika nova vrt obilja

Nihajna motika je razlog, zakaj je nastal Vrt Obilja, saj sva Robi in Tjaša že leta 2016 razmišljala, da je lahko pletje in okopavanje precej enostavneje. V tem času sva nihajno motiko predstavljala na sejmih in širila vest o vrtni lahkotnosti. V letu 2020 pa smo združili moči z Boben orodji in skupaj smo izdelali najboljšo nihajno motiko, ki je oblikovana in narejena v Sloveniji za potrebe modernega vrtnarja.

Kakšna je nova nihajna motika?

Kovinski del je tehnično popolnoma enak, robustno nerjaveče jeklo ima izjemen lesk, saj je dodatno pobrušeno. Nihajna motika je nasajena na držalo iz slovenskega jesenovega lesa. Držalo je povoskano in izjemno lepo sede v roko. Zelo vesela sva, da vam lahko ponudiva takšno dobro orodje, še bolj pa sva vesela, da pri tem sodelujeva s slovenskim družinskim podjetjem Boben.

Kaj je spremenjeno od prejšnjega modela?

Nihajna motika Kent & Stowe je bila prejšnji model in razlike so v resnici minimalne. Oblika in material orodja ostajata enaka, le da je kovinski del bolj spoliran za dodaten lesk in leseno držalo izdelano iz jesenovega lesa, ki je zgolj povoskan in ne polakiran, kot je bila prej praksa.

Cena nihajne motike ostaja enaka kot je bila in sicer 39,90 €. Dodani pa bodo popusti na naročilo večjega števila nihajnih motik.

Ostale novosti

Ko naredite naročilo na Vrt Obilja Spletni Trgovini, vam nihajno motiko z čimmanj plastične embalaže zapakiramo. Torej že nasajeno motiko v en velik karton, da varno prispe na končno destinacijo - tvoj vrt. 🙂

Plod skupnega sodelovanja z Boben vorodji je tudi nov Hori hori vrtni nož, ki izjemno dopolnjuje nihajno motiko, zato ju lahko dobite skupaj v kompletu z 10% popustom.

Naroči svojo nihajno motiko TUKAJ

Hvala za zaupanje <3

O spletni trgovini
Nazaj
Nihajna motika oblikovana in izdelana v Sloveniji
Naprej
Posebna brezkontakna dostava v času izrednih razmer – Izkoristi priložnost!