Vsebina košarice
0,00 €

SPLOŠNE DOLOČBE

Za garancijo izdelkov so odgovorni proizvajalci. Pogoji uporabe pri garanciji izdelkov se razlikujejo med proizvajalci in so podrobno opisani spodaj. Zavod Obilje (prodajalec), ki upravlja z Spletno trgovino Vrt Obilja ne nudi garancije, a ob vnovčevanju garancije pomaga k razrešitvi.


POGOJI UPORABE PRI GARANCIJI ORODJA BLAGOVNE ZNAMKE ORODJE VRT OBILJA & BOBEN

  • Orodje blagovne znamke Orodja Vrt Obilja & Boben je namenjeno uporabi na pripravljenih obdelovalnih površinah za domačo uporabo. Podjetje Lesna galanterija Robert Boben s.p. (proizvajalec), ki proizvaja izdelke pod blagovno znamko Orodja Vrt Obilja & Boben, zagotavlja in jamči kvalitetno izdelano orodje brez pomanjkljivosti.
  • Za uveljavljanje garancije je potrebno proizvajalcu zagotoviti fotografijo orodja, da lahko preučijo problem in identificirajo tip orodja. V posebnih primerih je morda potrebno orodje vrniti na naslov prodajalca s sedežem v Sloveniji.
  • Za uveljavljanje garancije morate imeti originalno potrdilo o nakupu (račun).
  • Izdelek je pod garancijo ob primerni uporabi in upoštevanju navodil za uporabo. Upoštevati je potrebno tudi napotke za nego in vzdrževanje orodja opisane pri navodilih za uporabo (deklaracija).
  • Garancija se ne upošteva pri naslednjih primerih: normalna obraba ob uporabi orodja (krhanje rezila), napake na orodju zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, kakršnakoli amortizacija ali poškodba zaradi običajne uporabe orodja, vpliva okoljskih dejavnikov, rjavenje orodja ali korozija, nezadostna oskrba in nega orodja, brezskrbno ravnanje z orodjem, preobremenitve orodja in s tem spremembe na orodju. Zahtevki za te izgube ali poškodbe niso zajeti.
  • Če izvirni izdelek ni na voljo, vam proizvajalec ponudi izdelek, ki je po funkciji in specifikaciji najbolj podoben izvirnemu.

Fotografije poškodbe, kontaktne podatke in št. računa pošljite na: [email protected]


Za dodatne informacije o garanciji izdelkov lahko pišete na elektronski naslov: [email protected]
Brestanica 30. 1. 2020