Vsebina košarice
0,00 €

Vrtno orodje Vrt Obilja & Boben

Družina Boben vrtno orodje

V leto 2021 vstopamo z novo ponudbo vrtnega orodja, ki nastaja izpod rok družinske obrti Lesna galanterija Boben. Glavni povod za razvoj skupne blagovne znamke vrtnega orodja Vrt Obilja & Boben je bil vodja delavnice - Žan, ki naju je tudi kontaktiral in prestavil svojo željo po razvoju kvalitetnega vrtnega orodja.

Vrtno orodje izpod kočevskih gozdov

Mala delavnica stoji v Žvirčah. Žan (prvi iz leve na fotografiji zgoraj) je Lesno galanterijo Boben od svojega očeta (drugi iz leve) prevzel že pri vsega 18 letih! Uspešno vodi delavnico s 6 zaposlenimi in seveda ima še vedno polno podpore družine. Kolikokrat ste slišali za tako hiter prevzem družinske obrti?

V skupni želji, da vrtnarjem ponudimo najboljše in najkvalitetnejše vrtno orodje, smo se odločili za skupno pot. Vse nas povezuje ljubezen do Narave in pri kreiranju orodij smo se držali skupnih načel. Od poletja 2020 že izdelujemo našo nihajno motiko.

V začetku leta 2021 pa smo ponudbo razširili na 20 različnih vrtnih orodij, ki so od danes naprej že na voljo za naročilo!

Obvestila
Nazaj
Izdelki na voljo pri Cvetličarna Irena, Brestanica
Naprej
Dostava paketa od 24. 12. do 4. 1. 2021