Vsebina košarice
0,00 €

Ko nakupujete, sadite drevesa

Ko nakupujete, sadite drevesa

Z dnem 1. 10. 2018 smo začeli s projektom Pet dreves. Z vsakim prodanim izdelkom z oznako/nalepko "Pet dreves" ste prispevali vse potrebno, da se posadijo drevesa na kritičnih območjih Madagaskarja, Nepala in Haitija. Sredstva smo donirali nevladni organizaciji Eden Reforestation Projects, ki z domačini skrbi za organizacijo in zasaditev avtohtonih drevesnih vrst.

Do vključno 31.1.2020 (v 15 mesecih) smo z zbranimi sredstvi pomagali zasaditi 26610 dreves. Prispevali ste vsi, ki ste se udeležili najinih delavnic, nakupovali knjige, koledar in izbrana vrtna orodja.

Sedaj bomo sadili še več dreves

Z otvoritvijo nove spletne trgovine (1. 2. 2020), pa bo nakup prav vsakega izdelka, ki je na voljo v spletni trgovini, prispeval k saditvi dreves. To v praksi pomeni, če naročite en Vrtnarski koledar 2020, boste posadili 5 dreves, če naročite Bokashi posip in Vrtnarski koledar 2020 posadite 10 dreves in tako naprej.

Števec posajenih dreves deluje že od oktobra 2018 naprej, osvežen je mesečno, preverite ga lahko tukaj: www.petdreves.si

Iz srca hvala za vašo podporo in zaupanje.

Obvestila
Nazaj
Novo sodelovanje pred začetkom vrtnarske sezone
Naprej
Ko nakupujete, sadite drevesa